AEGEAN SKIN FOR MIG-29
Σελίδα 1 από 1 • Share •
AEGEAN SKIN FOR MIG-29
Φιλοι καλησπερα.Πρωτου ξεκινησω να δωσω ενα μεγαλο ευχαριστω στον =GR=TIGER που καθησε και ασχοληθηκε με την κατασκευη των skins για καποια α/φοι και μου τα εδωσε.
Σκεφτομενος οτι στο μελλον μπορει να διοργανωθουν και αλλα event-μεχρι να μας προλαβει το Flaming Cliffs 3-και αντι να καθομαστε να ψαχνουμε να βρουμε ποια skins θα εχουν τα α/φοι καθε ομαδας πηρα αυτα του TIGER και εφτιαξα λιγο τα καθετα σταθερα τους.Σκοπος ειναι να εχουν και οι 2 ομαδες τα ιδια Skins και οταν χρειαστει να εμλπακει καποιος σε κλειστη αερομαχια τα μαχητικα να ξεχωριζουν απο τα καθετα σταθερα τους.Προς στιγμης εχω ασχοληθει μονο με το MIG-29 που φερει την παραλλαγη των Ελληνικων MIRAGE F-1 Aegean Blue(μπλε του αιγαιου).Με τα αλλα δεν ασχοληθηκα ακομη γιατι λειπουν καποιες λεπτομερειες..
Παρουσιαζω λοιπον φωτογραφιες.
Κιτρινο διακριτικο με την επιγραφη "Μολών Λαβέ"

Κοκκινο διακριτικο με την επιγραφη "Εχθρών Βάλλεσθαι"

και μερικες εξωτερικα κατα την διαρκεια πτησης.
κιτρινο διακριτικο

κοκκινο διακριτικο

(κανοντας κλικ πανω σε ολες τις φωτο,τις βλεπετε στο κανονικο τους μεγεθος)
Ελπιζω να σας αρεσε η ιδεα μου...
Υ.Γ. =GR=SISIFOS ειδες οτι δεν γραφω με κεφαλαια...
Σκεφτομενος οτι στο μελλον μπορει να διοργανωθουν και αλλα event-μεχρι να μας προλαβει το Flaming Cliffs 3-και αντι να καθομαστε να ψαχνουμε να βρουμε ποια skins θα εχουν τα α/φοι καθε ομαδας πηρα αυτα του TIGER και εφτιαξα λιγο τα καθετα σταθερα τους.Σκοπος ειναι να εχουν και οι 2 ομαδες τα ιδια Skins και οταν χρειαστει να εμλπακει καποιος σε κλειστη αερομαχια τα μαχητικα να ξεχωριζουν απο τα καθετα σταθερα τους.Προς στιγμης εχω ασχοληθει μονο με το MIG-29 που φερει την παραλλαγη των Ελληνικων MIRAGE F-1 Aegean Blue(μπλε του αιγαιου).Με τα αλλα δεν ασχοληθηκα ακομη γιατι λειπουν καποιες λεπτομερειες..
Παρουσιαζω λοιπον φωτογραφιες.
Κιτρινο διακριτικο με την επιγραφη "Μολών Λαβέ"

Κοκκινο διακριτικο με την επιγραφη "Εχθρών Βάλλεσθαι"

και μερικες εξωτερικα κατα την διαρκεια πτησης.
κιτρινο διακριτικο

κοκκινο διακριτικο

(κανοντας κλικ πανω σε ολες τις φωτο,τις βλεπετε στο κανονικο τους μεγεθος)
Ελπιζω να σας αρεσε η ιδεα μου...
Υ.Γ. =GR=SISIFOS ειδες οτι δεν γραφω με κεφαλαια...

=GR=VAGGOS- 113η "ΑΙΓΕΑΣ" - Trainer

- Αριθμός μηνυμάτων: 232
Ημερομηνία εγγραφής: 16/12/2010
Τόπος: VOLOS
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» DCS World A-10C και Ka50, εκδόσεις beta
» Απ' έξω εμφάνιση κι από μέσα άνεση
» teamspeak.. Αργύρης
» Νέος! Αργύρης
» H.A.F MOD 2012